nicdark_icon_close_navigation

Üzleti Torták

Üzleti Céges Torták – a Somogyi B. utcában

ÖTLETINDÍTÓ GALÉRIA:
Ha üzleti tortát szeretne rendelni, a képnézegetőn keresse meg és válassza ki a legmegfelelőbb tortát. Mindegyik tortakép alján talál egy sorszámot. Ez alapján hívjon fel és rendeljen. Egyeztessen velem időpontot, hogy átbeszélhessük a torta megrendelését. Vagy írjon egy levelet és rendelje meg a sorszám alapján.
HIVJON FEL MOST! + 36 1 318 8315 vagy küldjön e-mailt, Email: info@mukicuki.hu

  • ÜZL2013 - erre a üzleti, céges torta kódra hivatkozzon! Tel.: +36 1 318 8315
    ÜZL2013 - erre a üzleti, céges torta kódra hivatkozzon! Tel.: +36 1 318 8315

 

 

Leírás

Az Üzleti Torták: Elegancia és Siker Megjelenítése

Kérjen időpontot, jöjjön el hozzánk, beszéljük meg az elképzelését.Az Elegancia és Sikeres Kapcsolat Szimbóluma az üzleti torta


 

Rendezvényeken és ünnepségeken az üzleti torta tökéletes választás, hiszen nem csak egy ízletes desszert, hanem egyben az elegancia és a sikeres kapcsolatok szimbóluma is. Az üzleti torták megjelenése, kivitelezése és íze mind-mind az üzleti világ szigorú követelményeit és esztétikáját tükrözi.

 

Muki Cukrászda már 30 éve segít kisebb és nagyobb cégeknek, vállalatoknak a céges bulik, születésnapi partik, évzáró karácsonyi rendezvények feldobásában, a kreatív torták elkészítésével Utolsó években rengeteg kis- és középvállalkozás mellett alábbi cégek tiszteltek meg bizalmukkal, és váltak törzsvásárlóinkká: (a lista a teljesség igénye nélkül készült!)

 

•     Pannon GSM;
–    Mammut Bevásárlóközpont;
•     Danone;
–    Gabona Rt;
•     Jazzy Radio 90.9;
–    Volán Rt;
•     LG Hungary radiocafé 98.6;
–    GrandPrix;
•     TRILAK Festék;
–    VLG Kábelkereskedelmi Kft;
•     Wave.

 


Cukrászatunkban akadály nincs:


 

•     Bármekkora méret;
–    minden forma;
•     bármilyen íz;
–    kifinomult részletek.

 


Üzleti Torták a Rendezvények Elegáns Desszertjei


 

Ezek az üzleti torták elkészítése különleges precizitást és stílust igényelnek. A tortáknak a megjelenése és díszítése letisztult, elegáns és exkluzív, hogy a rendezvények fényében ragyogjon. Üzleti torták egyedi designjukkal és profi kivitelezésükkel kiemelkednek a többi közül, és az események eleganciáját erősítik.

Mert az üzleti torta az ízek terén is a minőség és kifinomultság esszenciáját hozza el. Különleges töltelékek, finom krémek és minőségi alapanyagok gondoskodnak arról, hogy minden falatban elegancia és ízletes élvezet rejlik. Az üzleti torta az ízlelőbimbókat is elkápráztatja, és a vendégeknek kellemes élményt nyújt.

 


Üzleti Torták a Kapcsolatok Megteremtői


 

Mert az üzleti torta nem csupán egy ünnepi desszert, hanem az üzleti kapcsolatok erősítésének és a céges sikerek ünneplésének fontos eszköze is.

Legyen szó egy:

 

•     Üzleti megbeszélésről;
–    céges évfordulóról;
•     vállalkozások év végi bulijáról;
–    üzleti partnerekkel való találkozóról;
•     megnyitóról;
–    díj átadásról.

 

Készítettünk tortát a rádiónak, tévé sorozathoz, zenekarnak stb. Az üzleti torta segít teremteni az alkalmas hangulatot és támogatja a pozitív üzleti légkört.

Már az üzleti torták elkészítésekor a cukrászmester figyelembe veszi a cég arculatát, a logót vagy akár az üzleti témákat, hogy a torta teljes mértékben testesítse meg a vállalat szellemiségét. Az egyedi design és a szakértő kivitelezés emeli ki az üzleti tortákat a céges eseményekre és emlékezetessé teszi azokat. Ez az üzleti torta hatásos eszköz a vállalatok számára, hogy bemutassák a minőséget, a stílust és a professzionalizmust.

 

 


Rendelés és az Üzleti Torták Személyre Szabás


 

Ha szeretne egy egyedi üzleti tortát rendelni, keressen minket, a Muki Cukrászdát, az üzleti torták szakértőjét. Tapasztalt cukrászaink megértik az üzleti világ követelményeit és elképzeléseit. Figyelembe vesszük a vállalata arculatát, logóját és az esemény témáját, hogy a torta tökéletesen illeszkedjen az üzleti rendezvényhez.

Engedje, hogy az üzleti torta eleganciát és sikert hozzon az üzleti rendezvényekre, és tükrözze vállalata minőségét és stílusát. Rendelje meg az egyedi üzleti tortát tőlünk, és tegyük emlékezetessé céges eseményeidet egy exkluzív és ízletes desszerttel.

 

Válasszon minket, a Muki Cukrászdát, az üzleti torták szakértőjét, és hozza el az eleganciát és a minőséget az üzleti rendezvényeire!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendelje meg az üzleti tortákat!

Örömmel állunk rendelkezésedre az üzleti torták rendelésével kapcsolatban. Ha kérdései vannak, vagy szeretne egyedi ajánlatot kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségeinken: Várjuk megkereséseit, hogy segíthessünk az üzleti rendezvényei sikerében!

 


Muki Cukrászda – az Üzleti céges torták szakértője!


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Üzleti Céges Torták – a Somogyi B. utcában” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szeretném, ha megismerné és megtanulná a
kreatív torták rendelését az oldal használatát.
Mi meg megvalósítjuk ötleteit, elképzelését.
Ebben segítünk és várjuk megrendelését!

KAPCSOLAT: MUKI Cukrászda

1085 Budapest, Somogyi Béla u. 17

 

   Lépj kapcsolatba velünk

 

  +36 1 318 8315
kreativtorta.hu, jogtulajdonos: Frank György aranykoszorús mestercukrász.
Minden jog fenntartva. 2023 Készítette: FeriVOQ