nicdark_icon_close_navigation

Gyakori Kérdések

Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

 

Üdvözöljük a Muki Cukrászda gyakori kérdések oldalán! Megpróbáltuk összeszedni majd megválaszolni azokat a kérdéseket, amelyeket legtöbbször feltesznek vevőink. Ismerjen meg bennünket, nyitvatartásunkat majd rendelési lehetőségeit és válaszolunk a leggyakoribb kérdésekre. Ha még tudni szeretne valamit, akkor bátran hívjon vagy írjon és válaszolunk kérdésére. Ha édesszájú és minőségi süteményekre vagy tortákra vágyik, akkor jó helyen jár.

 

Kérdéseikre a válaszok:

Mikor van nyitva a cukrászda?

Cukrászdánk nyitvatartása: hétfőtől-péntekig: 8:00-17:00-ig. szombaton pedig: 8:00-13:00-ig.

Hol van helyileg a cukrászda?

Muki Cukrászda címe: 1085 Budapest, Somogyi Béla u. 17, Ha kérdése van, vagy nem találja az útvonalat, akkor telefonon is elérhetőek vagyunk a +3613188315-ös telefonszámon.

Mikor tudom átvenni a megrendelésemet?

A megrendelést csak az előre jelzett napon tudja átvenni, természetesen nyitvatartási időben, hétfőtől péntekig 8:00-18:00-ig, valamint szombaton 8:00-13:00-ig tudja átvenni.

Van-e kiszállítás?

Igen, bizonyos torta típusok esetén vállalunk szállítást is. E mellett rendezvényekre és esküvőkre is szívesen vállalunk szállítást. A részletekről érdeklődjön személyesen a cukrászdában vagy telefonon a torta rendelésekor.

Hogyan rendelhetek és miként fizethetek?

A rendelését személyesen üzletünkben, vagy telefonon és e-mailben tudja leadni. A sütemények rendelésekor, minden esetben előleget fogunk elkérni. Amit készpénzben, bankkártyával az üzletben, vagy utalva tud kiegyenlíteni! Ebben az esetben a torta átvételekor kell a fennmaradó összeget kifizetni. Természetesen a torta rendelését egyben is kifizetheti. Megrendelő tudomásul veszi, hogy az ellenérték, vagy előleg beérkezését követően tekinthető aktívnak a megrendelése. A megrendelés utalásához szükséges adatokról a Szolgáltató a Megrendelőt telefonon vagy e-mailben értesíti. Céges rendelés esetén kérem adja meg a pontos számlázási adatokat.

Mennyi idővel előbb kell leadnom a rendelést az átvétel előtt?

Telefonon vagy személyes rendelések esetén általában 72 órával előbb kell leadnia a rendelést. Néhány termék esetében viszont 24 órás határidőt is vállalunk. A hétvégére figyeljen oda, hogy szerdán kell rendelni, hogy szombat 13 óráig átvehesse. Nyitvatartási időn belül forgalomtól függően általában 2-3 féle tortát ajánlunk azonnali elvitelre. Az aktuális napi kínálatról telefonon érdeklődhet.

További kérdések:

Hogy tudom meg, hogy megkapta a cukrászda a megrendelésemet?

Minden esetben E-mailben vissza igazoljuk, hogy megkaptuk a rendelését és köszönjük. Ha nem kapott visszaigazolást, kérjük mielőbb vegye fel velünk a kapcsolatot a +3613188315 telefonszámon és segítünk.

Megrendelésemet szeretném módosítani.

Igen, lehetséges módosítani a már leadott rendelést. Amennyiben telefonon vagy személyesen adta le a rendelést, kérjük, értesítsen minket a lehető leghamarabb a változtatásokról. Ha e-mailben rendelt, akkor kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a +3613188315-ös telefonszámon vagy az info@mukicuki.hu e-mail címen.

Egyedi tortát lehet rendelni?

Igen, mi vállalunk egyedi torták készítését is. Ha speciális igényei vannak, akkor kérjük, hogy keressen meg minket telefonon, de legjobb személyesen, akkor részletesen megbeszélhetjük az elképzeléseit és ötleteit. Az egyedi tortákhoz kapcsolódó rendeléseket a Megrendelő minden esetben előre egyeztetni köteles a Szolgáltatóval. A Megrendelő tudomásul veszi, hogy az egyedi tortarendelést még a rendelés rögzítése előtt a Szolgáltató indokolás nélkül visszautasíthatja. Ha a torta elkészítése, díszítése körülményesebb, és az alapanyagköltsége magasabb, vagy a ráfordított munkaórák száma eltérő a szokásostól, Szolgáltató az egyedi árazás jogát mindig fenntartja, melyről természetesen időben köteles tájékoztatni a Megrendelőt.

Allergiás vagyok, mit ehetek?

A tojásmentes termékek hozzáadott tojást, a lisztmentes termékek hozzáadott lisztet, cukormentes sütemények hozzáadott cukrot, a tejmentes sütemények hozzáadott tejet nem tartalmaznak, valamint az allergizáló alapanyagokat tartalmazó termékekkel egy üzemben készülnek. Kínálatunkban találhat diétás ételeket is, például paleo, cukormentes, lisztmentes, tojásmentes és tejmentes finomságokat. Részletes felvilágosítást telefonon kaphat a termékekről.

További kérdések:

Biztonságban vannak-e a kártya adataim, ha bankkártyás fizetést használok?

Igen, természetesen biztonságban vannak. A vásárlás folyamata a OTP Bank webes felületén történik, így biztonságban vannak a kártyaadatai.

Milyen formátumban kell képet küldeni a fényképes tortához?

A fényképes tortákhoz e-mailben kérjük a képet. A feltöltött képnek minimum 300 KB méretűnek kell lennie és JPG formátumban kell elküldeni.

Asztalfoglalás lehetséges-e az üzletben?

Sajnos nincs lehetőség asztalfoglalásra az üzletünkben. Azonban mindig szeretettel várunk mindenkit cukrászdánkban.

Milyen alakú tortákat rendelhetek még a kerek tortákon kívül?

A kerek tortákon kívül lehet rendelni négyzet alakú, téglalap alakú vagy szív alakú tortákat is. Az egyedi formájú tortákra árajánlatot adunk, és ezek elkészítése plusz költséggel jár.

Vásárolhatok csak kelléket, torta kiegészítőket?

Igen, üzleteinkben nagy választékban kapható szálgyertya, számgyertya, tűzijáték, étcsoki tábla ``Boldog születésnapot`` szív alakú, marcipán figurák, marcipán virágok és torta dekorációk.

Ha Sikerült elolvasnia:

 

Reméljük, hogy ezek a gyakori kérdések segítettek választ találni a cukrászdával kapcsolatos információkra. Ha további kérdései vannak, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Büszkék vagyunk arra, hogy kiváló minőségű süteményeket és tortákat kínálunk, és szívesen segítünk, hogy édességünket a legjobb módon élvezhesse. Köszönjük, hogy minket választott, és mindig várjuk szeretettel a cukrászdánkban!

 


Muki Cukrászda                 Cím: 1085 Bp. Somogyi Béla u. 17                tel.: +3613188315


Az üzlet nyitva: hétfőtől péntekig 8:00-18:00, szombaton 8:00-13:00


Lépjen kapcsolatba velünk

Kapcsolat

  NÉZZE MEG

  Szeretném, ha megismerné és megtanulná a
  kreatív torták rendelését az oldal használatát.
  Mi meg megvalósítjuk ötleteit, elképzelését.
  Ebben segítünk és várjuk megrendelését!

  KAPCSOLAT: MUKI Cukrászda

  1085 Budapest, Somogyi Béla u. 17

   

     Lépj kapcsolatba velünk

   

    +36 1 318 8315
  kreativtorta.hu, jogtulajdonos: Frank György aranykoszorús mestercukrász.
  Minden jog fenntartva. 2023 Készítette: FeriVOQ