nicdark_icon_close_navigation

Garancia

Garancia


Süteményekért vállalt garancia


Kiváló minőségű alapanyagok


 

Garancia: Az Ön elégedettsége és az ízletes sütemények elkészítése érdekében, mint cukrászmester, kizárólag kiváló minőségű alapanyagokat használunk. Gondosan válogatott friss hozzávalóinkkal garantáljuk, hogy minden süteményünk tökéletes ízvilágot és állagot kínáljon.

 

Termékeink, az általunk készített, torták, kreatív torták, fagylaltok, sütemények és más cukrászkészítmények nem tartalmaznak semmilyen egészségre káros adalékanyagot. Kizárólag természetes alapanyagokkal, és általunk főzött krémekkel dolgozunk, a tradícionális cukrászathoz méltóan.

 


Elkészítés precizitással és szeretettel


 

Minden süteményt szakértő csapatunk gondosan készít el, precizitással és szeretettel. Cukrászmestereként törekedünk arra, hogy minden süteményünk művészi alkotás legyen, amelyben minden apró részletre odafigyelünk. Az elkészítés során minden lépésben a legmagasabb szakmai színvonalat tartjuk szem előtt, hogy a sütemények tökéletesek legyenek.

 


Garancia


 

TortaFutár szolgáltatásunk keretében a frissen készített süteményt, tortát, vagy fagylaltot, a megrendelt termék méretétől függően hűtős autóval, vagy termoládában szállítjuk, minden esetben természetesen az élelmiszerhigiéniai normák betartásával.

 

A Szolgáltató által készített torták a hatályos jogszabályoknak és HACCP előírásoknak megfelelő cukrászüzemben készülnek.  A Megrendelő tudomásul veszi, hogy a Szolgáltató által készített torták +8 fokos hűtőben való tárolás esetén 48 óráig, +16 fokos helyiségben való tárolás esetén 24 óráig őrzik meg szavatosságukat.

 

A Megrendelő által átvett torták esetében, mivel azok tárolási szokásait ellenőrizni a Szolgáltató nem tudja, azok szavatossági idejéért felelősséget nem vállal.

 

Mindenesetre a friss élelmiszertermékekre, például a tejtermékekre általában nincs garanciaidő vagy garantált visszatérítési politika. Ezért fontos, hogy körültekintően járjanak el a vásárlási döntés meghozatalakor és a termék szállítása, hűtése és fogyasztása során.

 

A Szolgáltató a torta átadásakor ismerteti, hogy némely tortáján a díszítés nem ehető (pl. kristály, szalag).
A torta felszolgálásakor a Megrendelők felelősége, hogy figyelnek arra, hogy a torta mely részei nem fogyaszthatóak. Az ebből eredő, adódó károkért, személyi sérülésekért a Szolgáltató felelősséget nem vállal.

 

Amennyiben bármilyen kérdése, észrevétele, kifogása lenne írjon nekünk erre az e-mail címre, vagy keresse vezető cukrászainkat az alábbi telefonszámaink bármelyikén:

 


E-mail: info@mukicuki.hu                        Telefonon: +36 1 318 8315                     MukiCuki HotLine: +36 20 9678 119


 

Szeretném, ha megismerné és megtanulná a
kreatív torták rendelését az oldal használatát.
Mi meg megvalósítjuk ötleteit, elképzelését.
Ebben segítünk és várjuk megrendelését!

KAPCSOLAT: MUKI Cukrászda

1085 Budapest, Somogyi Béla u. 17

 

   Lépj kapcsolatba velünk

 

  +36 1 318 8315
kreativtorta.hu, jogtulajdonos: Frank György aranykoszorús mestercukrász.
Minden jog fenntartva. 2023 Készítette: FeriVOQ